20 jaar ervaring
Toepasbaar advies
Dedicated Toughbook Partner
Uitgebreide ondersteuning
Reparatie service

Leveringsvoorwaarden

Afbeeldingen in Toughbookparts.nl
Wij proberen de afbeeldingen van Toughbookparts zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij het werkelijke product dat u na bestelling van ons ontvangt. Twijfelt u of u het juiste product bestelt, controleer dan het productnummer. Wij gebruiken de productcodes van Panasonic, zodat u gemakkelijk het juiste product kunt vinden. U kunt ook vrijblijvend met onze klantenservice contact opnemen.

Verzending van uw bestelling
Al onze bestellingen worden door PostNL of DPD bezorgd.

Verzendkosten
Onze verzend-, administratie- en handelingkosten zijn voor afleveradressen in Nederland,  België en Luxemburg € 14,- per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Levertijden
Levertijden kunnen bij Panasonic producten oplopen tot 12 weken na bestelling. Dit is vaak het geval bij minder populaire producten en bij producten waar geen vooraad meer van is. Voorraad controle vooraf aan uw bestelling? Neem even telefonisch of per mail contact met ons op.

Artikelen die direct leverbaar zijn uit onze voorraad en zijn besteld voor 12.00 heeft u in Nederland, België en Luxemburg over het algemeen binnen één werkdag op kantoor.

Levering bij meerdere artikelen
Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in één keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging tijdens verzending
In uw account kunt u zien of uw bestelling verzonden is of nog wordt verwerkt. Als uw bestelling in uw account de status ‘verzonden’ heeft maar u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet DHL of POSTnl in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden in uw e-mail of bij de hand te houden als u ons belt. 

Een bestelling is (gedeeltelijk) geannuleerd
Een artikel of een bestelling kan om verschillende redenen geannuleerd worden.

  • U heeft zelf het bestelling geannuleerd;
  • Het artikel is toch niet leverbaar;
  • Er zijn problemen met uw betaling.

Als u al betaald heeft, dan storten we het bedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening. Plaats een nieuwe bestelling om het betreffende artikel alsnog te ontvangen of neem even contact met ons op.

Persoonlijk advies?