20 jaar ervaring
Toepasbaar advies
Dedicated Toughbook Partner
Uitgebreide ondersteuning
Reparatie service
Toughpad FZ-N1

Toughpad FZ-N1

De TOUGHBOOK FZ-N1 met Android™ 8.1 is een van dunste en lichtste handheld tablets in de 4,7-inch categorie. Het apparaat heeft een groot aantal unieke functies, waaronder een ergonomisch geïntegreerde barcodescanner aan de achterkant die RSI bij gebruikers voorkomt en de productiviteit verbetert, en een optionele passieve en actieve pen voor het nauwkeurig vastleggen van handgeschreven tekst en handtekeningen.

De FZ-N1 combineert de beste functies van een handheld, smartphone en barcodescanner in één robuuste en veelzijdige 4,7-inch tablet. Dankzij het volledig robuuste ontwerp met MIL-STD-810G-certificering, IP68-classificatie, een valweerstand tot 2,1 meter* en de bestendigheid tegen wel 1000 keer vallen van 1 meter hoog, heeft het apparaat een lange levensduur en zeer lage exploitatiekosten. De verwisselbare en hot-swappable batterij en verschillende accessoires waaronder houders en draagriemen, maken het apparaat echt mobiel.

Dit geavanceerde apparaat is ontworpen voor mobiel personeel in de sectoren posterijen en koeriersdiensten, transport en logistiek, hulpdiensten, nutsbedrijven, detailhandel, productie en defensie.

Toughpad FZ-N1

Er worden 29 producten getoond in onderstaande lijst.

Persoonlijk advies?