20 jaar ervaring
Toepasbaar advies
Dedicated Toughbook Partner
Uitgebreide ondersteuning
Reparatie service

Merken

Lacie

5 producten

LaCie is een Frans bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige externe opslagoplossingen voor professionele en persoonlijke toepassingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan opslagproducten, waaronder externe harde schijven, solid-state drives (SSD's), RAID-systemen en netwerkopslag (NAS).

LIND Electronics

1 product

LIND Electronics

Man & Machine

5 producten

Man & Machine

Panasonic

293 producten

Panasonic Business is een divisie van het Japanse elektronicabedrijf Panasonic Corporation, dat zich richt op het leveren van technologie-oplossingen voor zakelijke toepassingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder beeld- en geluidsapparatuur, rugged laptops en tablets, beveiligingssystemen en professionele communicatiesystemen.

RAM Mounts Benelux

1 product

Ram Mounts is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van robuuste montageoplossingen voor mobiele apparaten. Hun productportfolio omvat een breed scala aan montagesystemen, zoals telefoonhouders, tablethouders, laptopsteunen en voertuigmontages, die compatibel zijn met diverse merken en modellen van mobiele apparaten.

Thule

1 product

Prachtige tassen en andere oplossingen van Thule

Zebra Technologies

9 producten

Zebra Technologies is een toonaangevend Amerikaans technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en verkopen van innovatieve oplossingen voor het bijhouden van voorraden, identificatie en traceerbaarheid. Hun productportfolio omvat onder andere barcodeprinters, mobiele computers, RFID-technologie en software-applicaties die bedrijven helpen om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en efficiënter te maken.

Persoonlijk advies?