20 jaar ervaring
Toepasbaar advies
Dedicated Toughbook Partner
Uitgebreide ondersteuning
Reparatie service
PCPE-DCTBAG1 Draagtas t.b.v. Toughbook
  • PCPE-DCTBAG1 Draagtas t.b.v. Toughbook
  • PCPE-DCTBAG1 Draagtas t.b.v. Toughbook
  • PCPE-DCTBAG1 Draagtas t.b.v. Toughbook
  • PCPE-DCTBAG1 Draagtas t.b.v. Toughbook

Universele Toughbook & Toughpad draagtas

Universele draagtas voor de Panasonic Toughbook & Toughpad

Dit product is niet bestelbaar.

Product Code: PCPE-DCTBAG1 / PCPE-DCTBAG4

Indien voorradig voor 15 uur besteld, vandaag verzonden

Levering in Nederland, België & Luxemburg

Betalen via: IDeal, MisterCash, Paypal en Creditcard

Op rekening kopen na accreditatie

Een efficiënt ingerichte tas voor het veilig vervoeren van uw Toughbook. Het bijzonder effectieve, maar toch lichtgewichte dempingsschuim, gemaakt van High-Density Foam (20mm), omringt uw notebook en zorgt voor maximale veiligheid.

Het laptopvak is afsluitbaar en is voorzien van een laptopbevestigingsband. Mobiele telefoon, pennen, visitekaartjes en documenten zijn goed op te bergen in het opnieuw ontworpen voorvak. Binnen in de tas zit een uittrekbaar CD-compartiment. Het documentenvak biedt opbergruimte voor mobiele accessoires.

De zachte en speciaal ontworpen handgreep zorgt ervoor dat de tas comfortabel te dragen is. De zachte schouderband, alsmede de trolley bevestigingsband laten uw handen vrij en maakt het vervoer van de tas een genoegen.

De MultiCompact is vervaardigd uit robuust polyester.

Deze draagtas is de perfecte combo voor het veilig transporteren voor uw toughbook. Het vergrendelbare toughbook compartiment met hechtingsband heeft extreem lichte kussen gemaakt van hoge-densiteit foam dat uw toughbook omringt voor de ultieme veiligheid. Er is in het voorvakje plek voor mobiele telefoons, pennen contactkaarten en overige documenten zodat u altijd bij al uw spullen kunt.
 
Binnenin de tas is een extra compartiment en een open plek voor documenten en op de achterzijde is een compartiment dat opslagruimte biedt voor extra accesoires. Ook heeft de tas zachte handvaten en een zachte schouderband voor het beste comfort. Door middel van de extra riem kunt u het aan een trolley vastmaken.

PCPE-DCTBAG1 / PCPE-DCTBAG4

Persoonlijk advies?