20 jaar ervaring
Toepasbaar advies
Dedicated Toughbook Partner
Uitgebreide ondersteuning
Reparatie service
  • Online aanbieding
  • -10%

Toughpad FZ-A3 - Wifi & GPS + 2x large batterijen + EID/Smartcard reader

€ 1.385,00
€ 1.246,50 Bespaar 10%
Exclusief belasting

Toughpad FZ-A3 - 2x large battery - Wifi & GPS included - 64GB - front & rear cam - 4GB Mem - EID/Smartcard reader - 3yr ToughWarranty - Android 9

Aantal

Product Code: FZ-A3AGLDDA3

Indien voorradig voor 15 uur besteld, vandaag verzonden

Levering in Nederland, België & Luxemburg

Betalen via: IDeal, MisterCash, Paypal en Creditcard

Op rekening kopen na accreditatie

De TOUGHBOOK A3 is een fully-rugged tablet met een schermgrootte van 10,1 inch. Steeds vaker kiezen bedrijven voor Android wanneer zij een rugged tablet of handheld kiezen. 

Daarom is de TOUGHBOOK A3 het perfecte hulpmiddel voor zowel hulpverleners, medewerkers van  nutsbedrijven en buitendienstmedewerkers als transporteurs en logistiek medewerkers. 

Dit fully-rugged apparaat heeft een lange accuduur van 9 uur met standaardaccu en 15,5 uur met de optionele grote accu met dubbel laadvermogen, is ontworpen voor gebruik en goede schermleesbaarheid bij alle licht- en weersomstandigheden en heeft verscheidene poorten die geconfigureerd kunnen worden om aan te sluiten bij de behoeften van uw mobiele medewerkers. 

De TOUGHBOOK A3 is uitgerust om mobiele medewerkers te helpen bij de meest complexe taken. De TOUGHBOOK A3 is water- en stofbestendig (IP65) en heeft een valtest van 1,5 meter doorstaan. 

Het apparaat ondersteunt Panasonic COMPASS 2.0, het pakket met bedrijfsmanagementtools voor Panasonic TOUGHBOOK rugged tablets en handhelds met een Android-systeem. 

FZ-A3AGLDDA3

Persoonlijk advies?