Er zijn 40 producten

Accu's

Accu's

Een accu heeft u nodig om de Toughbook mobiel te gebruiken. Dit kan geen verrassing wezen. Wat wel een verrassing kan zijn, is dat met een volgeladen Toughbook-accu u zonder problemen een complete werkdag mobiel kan werken. De accu’s zijn ontworpen om ook bij extreme temperaturen te functioneren. Waar standaard accu’s bij lage temperaturen hun spanning verliezen, behoudt deToughbook-accu deze.

Bij modellen zoals de CF-H2CF-C1 en de CF-U1 werken de accu’s in paren. In zijn eentje heeft de accu een spanningsduur van ongeveer vier uur, maar samen komen ze tot een acht. Bij dezeToughbooks kunt u tijdens het operationeel zijn de lege accu uit het apparaat trekken en vervangen voor een volle. Deze Toughbooks ondersteunen dus de hot-swappable techniek.

Toughbookparts kan alle Toughbook accu’s leveren. Dit geldt ook voor de accu's voor oudere modellen. Staat uw model niet in de lijst, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan dan direct op zoek naar de originele accu of een officiële vervanging. Accu’s voor de wat oudere modellen worden speciaal voor u in Japan vervaardigd.

Is het in uw organisatie niet mogelijk om met iDeal, PayPal of via vooruitbetaling te betalen? Neem dan via email contact met ons op.

Meer

producten per pagina

producten per pagina

Catalog

Condition v