Toughbooks

Panasonic heeft verschillende modellen Toughbooks. Wilt u een Toughbook bekijken of testen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden: +31-33-4948915. Ook kunt u via ons contactformulier uw vraag bij ons indienen zodat wij u kunnen assisteren bij de juiste keuze. Is het in uw organisatie niet mogelijk om met iDeal, Paypal of creditcard te betalen? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. 


KLIK HIERONDER OP EEN MODEL TOUGHBOOK VOOR ENKEL EEN OVERZICHT VAN DIE UITVOERINGEN:

Toughbooks  Er zijn 23 producten

Kies een model om het aanbod te tonen

 • Toughbook CF-20

  De Panasonic Toughbook CF-20 is de eerste volledig robuuste detachable notebook ter wereld. Door de voordelen van een tablet en laptop te combineren biedt de CF-20  mobiele professionals ongeziene flexibiliteit: Zo kan de CF-20 gebruikt worden op wel 6 manieren om tegemoet te komen aan al uw professionele noden. Dankzij het touchscreen dat met handschoenen kan bediend worden, een hot-swappable accuduur tot 17 uur en voertuig- en desktop-dockings is de Toughbook CF-20 een opmerkelijke robuuste mobiele tool voor zakelijk gebruik.

 • Toughbook CF-33

  TOUGHBOOK CF-33 2-IN-1 DETACHABLE, de 12-inch fully-rugged notebook met 2 hot-swappable batterijen, afneembaar toetsenbord en tal van configuratiemogelijkheden, levert ongeëvenaarde flexibiliteit en prestaties voor mobiele zakelijke computers. Het apparaat is ideaal voor mobiele medewerkers, onderhouds- en servicemonteurs van o.a. nuts-, installatie en telecommunicatiebedrijven,  overheidsinstellingen, defensie, politie en andere hulpdiensten. Dankzij het flexibele design en het afneembare toetsenbord biedt de TOUGHBOOK CF-33 2-IN-1 DETACHABLE-notebook mobiele medewerkers het beste van zowel laptop als tablet.

 • Toughbook CF-54

  Met de lancering van de Toughbook CF-54 geeft Panasonic een nieuwe invulling aan het ontwerp van semi-rugged notebooks. De nieuwe Toughbook CF-54 met Windows 10 Pro is een van de dunste en lichtste semi-rugged Toughbooks. De notebook is ontworpen voor personeel in autodiagnosesector en servicemonteurs voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden in binnenomgevingen.  Maar hij doet geen concessies aan duurzaamheid, met het unieke ‘honingraat’ ontwerp voor extra stevigheid, MIL-STD 810G en spatwaterbestendig toetsenbord en touchpadzone.

  Als het gaat om flexibiliteit, is de Toughbook CF-54 even uniek. Hij biedt een uitgebreide reeks configuratieopties, zodat klanten makkelijker precies het apparaat krijgen dat ze nodig hebben.

  De Toughbook CF-54 is verkrijgbaar in drie modellen: Entry, Mid en Premium.

 • Toughbook FZ-55 (TOUCH)

  TOUGHBOOK 55 met Windows 10 Pro, magnesium casing, flexibele configuraties en universal bay, is de meest veelzijdige 14" semi-rugged Toughbook ooit gemaakt. De notebook is uiterst duurzaam, heeft een uniek ‘honingraat’-ontwerp voor meer stevigheid en is waterbestendig. Ook wat betreft flexibiliteit is de TOUGHBOOK 55 ongeëvenaard. Hij heeft een groot aantal configuratiemogelijkheden, zodat klanten precies het apparaat krijgen dat ze willen.

  Selecteer onderstaand een basisuitvoering met of zonder touchscreen en configureer de machine in de productpagina.

 • Toughbook CF-D1

  De Toughbook CF-D1 is een uniek hulpmiddel. Gemaakt om de manier van werken van diagnostische technici te transformeren -  binnen en buiten de werkplaats.

 • Toughbook CF-XZ6

  De Panasonic Toughbook CF-XZ6 is een van de lichtste zakelijke rugged 2-in-1-notebooks met een afneembare tablet en een 12-inch scherm. Deze detachable met een slank en licht ontwerp zorgt voor heel wat jaloerse blikken van mobiele medewerkers. Dankzij het business-rugged design, de batterijautonomie van 14 uur, de krachtige Intel®-processor van de nieuwste generatie en vele zakelijke poorten voldoet dit apparaat ruim aan alle eisen van de drukke professional.

 • Toughbook FZ-T1

  Android™ robuuste handheld voor mobiele werknemers met oog voor design en inhoud, zie hieronder de verschillende modellen.

  De Toughbook FZ-T1 combineert het beste van handheld- en smartphoneapparaten in één enkel robuust 5 inch-apparaat. Dankzij de ruime mogelijkheden voor telefonie en data, een geïntegreerde barcodescanner, een breed scala aan features en een groot aantal accessoires is de Toughbook FZ-T1-handheld het ideale hulpmiddel voor mobiele werknemers in sectoren zoals retail, productie, warehousing, transport en logistiek en openbare veiligheid. Getest volgens MIL-STD-810G, met een IP68-classificatie en een valbestendigheid tot 1,5 meter, biedt de FZ-T1 een lange productieve accuduur met een lage TCO.

 • Toughbook FZ-L1

  De Panasonic Toughbook FZ-L1 tablet is een uiterst lichte robuuste Android-tablet die ideaal is edge computing en mobiele medewerkers en die een veelzijdig en kosteneffectief apparaat nodig hebben voor dagelijkse klantencontacten. Met zijn 7-inch display en optionele barcodelezer is hij ideal voor alle werkzaamheden in sectoren zoals retail en horeca, productie, transport en logistiek.

per pagina
Laat 1 - 12 van 23 items zien
Laat 1 - 12 van 23 items zien