Betaalmethoden bij Toughbookparts

U kunt bij Toughbookparts (afhankelijk van waar u vandaan besteld) op één of meer van de volgende manieren betalen:

paypalVia PayPal (Visa, MasterCard en American Express). Via uw PayPal account kunt u betalen met uw creditcard of met uw PayPal tegoed. U betaalt via de website van PayPal en hun beveiligde omgeving.

iDEALVia iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via vooruitbetalen. U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer 11.17.33.839 t.n.v. Toughbookpartner B.V. te Leusden onder vermelding van uw naam en bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. De optie ‘vooruitbetalen’ kan ook geselecteerd worden op het moment dat u vanuit België of Luxemburg een bestelling bij ons plaatst. 

Dragon Media Group - Toughbookpartner 
Rekeningnummer:  11.17.33.839
IBAN:  NL61RABO 0111 7338 39
BIC:  RABONL2U

 

 

 
Let op in het geval van vooruitbetaling! Voldoe uw betalingen altijd per bestelling en vermeld de naam en het bestelnummer als betalingskenmerk. Als u meerdere openstaande bedragen bij elkaar optelt om zo alles in één keer te voldoen, kunnen we namelijk niet garanderen dat de betaling correct verwerkt wordt.